Monday, October 31, 2011

Hujan Bunga Di Dalam Bilik

Makin hampir... sekarang dah kurang dari 90 hari... nak kawen.... dup dap dup dap, rasa tak senang duduk, semua nya nak kena finish up. Kalau dulu in progress, by end of december semua nya nak kena settle. Masuk aje January, my spa time!

Ok ni progress setakat minggu lepas. Last minutes terjatuh cinta dengan bunga crepe paper. Apa lagi, buat terus, sementara idea tengah datang... buat deco untuk bilik nanti, sekali ngan hantaran pun aku buat bunga ni je... murah, cantik and jimat duit, jimat masa. Dalam masa seminggu hantaran siap!


 memula buat, tak tau nak cucuk kat mana
 masuk dalam box pulak
 try banyak color
aku cucuk kan semuanya... lalala

memula nak try je nak tengok color mana yang cantik, lepas buat tengok2 semua pulak cantik... maka semua color aku pilih! amik kau.... uhuhu

No comments:

Post a Comment