Friday, October 21, 2011

adele yang cantik



awalnya i dengar aje lagu adele dalam radio, tp tak bape berminat sangat... tapi lepas tengok video clip lagu someone like u, terus rasa mcm nak tengok lagi, lagi dan lagi...dia cantik! suara sedap!
walaupun dia agak berisi tapi dia tetap menarik... serius, wajah adele boleh dikatakan sweet lah... mata dia, hidung, bibir... semua pompuan nak mcm tu...
kalau korang perasan, adele banyak amik gambar dari sisi, mabe nak nampakkan shape muka dia bg tirus sikit. kebanyakan gambar pun black and white... tapi kalau dah cantik tu cantik jugak lah
 ni dalam videoclip someone like you
 suka makeup ni, cantik sangat
pejam mata pun cantik... make up dia memang lawa kan, melekat aje kat muka

p/s: muka lawa, suara sedap, ape lagi nak dikata kan?

No comments:

Post a Comment