Tuesday, July 5, 2011

Tempat jatuh lagi dikenang

Hari ni hari merindui opis lama kot agaknya... tengah belek2 gambar dekat handphone tadi terjumpa pulak gambar ni. Ni view dari my cube kat ofis lama, Tropicana. Kebetulan hari ni balik lambat, nampak sunset yang cantik tu, capai aje camera terus snap gambar ni. Tapi apa kan daya, camera nset aje kan... pape pun view macam ni dah tak dapat nak tengok lagi... huhu



cantik kan? tenang aje....

2 comments:

  1. setuju.. tempat skg tak besh.. kan lini kan? weee~~

    ReplyDelete
  2. tempat sekarang ni kira ok la juga... cuma leceh aje...

    ReplyDelete