Tuesday, May 19, 2015

Sushi Zanmai kecintaan

last month tahap teringin nak makan sushi menjadi2... ntah mana dapat perangai ni tak tau la... padahal bukan kaki sushi pun...
 
memula start g tapau sushi king, sebab tak de geng nak teman makan sama... lepas tu skeli lagi repeat kat sushi zanmai pulak, time ni g ngan member time lunch hour kat ou, kebetulan dekat je office ngan ou... lepas tu beberapa minggu berlalu tersasar lagi ni, termasuk pulak kat sakae sushi, asalnya nak ke daiso je... siti kata hari ni tema jepun... kah kah kah... lepas makan sushi terus ke daiso, haaa molek benar la tu...
 
bila dah try semua ni memang selera I kena kat sushi zanmai juga... lepas ni leh repeat lagi kat zanmai hehehe...
 
I order
 summer roll... yang ni paling kecintaan, sbb tu i ingat nama dia hahaha
 
 yang terpacak tu soft shell crab
 
 yang ni pun aku suka, isi ketam, nasi n mayonis
 
raw sushi
 
lepas makan tersandar... kalau mai zanmai, order sushi yang ada mayonis sbb mayonis dia lain macam nye sedap, sebab tu summer roll dia tak sama mcm kat tempat lain, kelebihan dia kat mayonis tu, dan semestinya presentation zanmai lagi cantik...
 
amboiii kalau dah suka semua nak puji ek.... ok later kita mai lagi k zanmai, see youuuuu =)


No comments:

Post a Comment