Wednesday, September 19, 2012

oh my.... uncle dom!

my uncle dom aka my hubby kemalangan! dah la i kesedihan n kerinduan seminggu sebab hubby kena outstation seminggu kat perak. Walaupun everyday whatsapp tapi masih kerinduan... satu hari tu my bubu tak whatsapp pun... i tggu dari pagi sampai ke tgh hari... last2 received text mcm ni la bunyi nye "bubu, i patah tangan, tapi jangan risau, i ok"....

heeyyyyyy.... nak suruh i jangan risau mcm mana? bukan nye u ada depan mata i pun. Tu lah kan, klo dah nama lasak tu lasak le juga, tgh buat physical training leh patah tangan pulak kan? sebelum ni bukan nye tak pernah buat... tp nama pun kemalangan, bukan kita leh duga ye tak...

esok hari nye baru la dia balik kl... tdo tak lena la ummi and baby malam ni... risaukan papa...
esok nye papa sampai ummi yang nak g amik papa sendiri... ummi kan aunty dom!

haa... dah ada depan mata tak de la ummi risau sangat.... walaupun tangan bebalut -__-

p/s: bgtau ayah and mak menantu lelaki tunggal dorang ni kemalangan and patah tangan. tetiba... "ok esok pagi mak sampai kl".... eh

No comments:

Post a Comment