Wednesday, September 19, 2012

anti stretch marks- norefal vitamin E

hari ni baru masuk office, ada satu parcell... buka tengok apa ada kat dalam... oooo norefal soft gel vitamin e. ni sebenanrnya i beli nak sapu kat strech mark sebab mengandung ni biasa la kan. tapi ni sebenarnya facial lotion, and berkesan juga menghilangkan parut jerawat.... o pada firasat i, boleh kot pakai kat badan, cuma kesan nye mbe lambat ckit la kot, sebab kulit kat badan tebal n stresch mark tu pulak parut dalam... pape hal pun malam ni try, then lepas seminggu or sebulan leh la pantau perubahan kat bahagian yang disapu =)

disebabkan malas nak order banyak kali, i terus beli 100 biji mcm ni:
i dapat ni dari pembekal kat fb... actually sangat menguji kesabaran nak beli benda ni, 6 orang pembekal i text tapi yang balas cuma 2 orang aje, tu pun keesokkan hari nye. maka org yang 1st reply tu la yang dapat rezeki lebih kan. yang kedua tu terlambat ckit je. tak pe, lain kali coba lagi... =)

No comments:

Post a Comment