Saturday, September 17, 2011

Whats up!

Termenung seketika... kita masih di bulan Syawal kan? Selamat Hari Raya! heh....

Owh seronok sangat beraya sampai telupa sekejap kat blog kesayangan ni... kesayangan ke?? -klo kesayangan tak kan lupa?! setelah kesibukan teramat menyiapkan persiapan raya... paling penting macam korang semua tau is my majlis pertunangan.... next entry la i updatekan pasal pertunangan. This entry i nak cakap pasal raya... -bukan apa, sebab hari ni ada jamuan makan2 kat rumah abg i... pagi tadi terdengar pulak lagu suasana hari raya upin n ipin...huhu... upin dan ipin ok! sebab i semestinya menonton dengan adib =)


Pertamanya, sebangai anak perempuan tunggal semestinya focus mengemas rumah dan menyediakan menu raya agak super hevoc. Maklum la cuma 2 org je mak&me yang menyemak kat dapur tu, memandangkan kakak2 ipar and abg2 sekalian beraya kat rumah mertua. Lucky abg number 2 balik sehari sebelum raya. Tukar plan kot =P.... so meriah la juga dapur tu... meriah dengan budak2 juga!



gambar ni di pagi raya...aku pun dipanjatnye...ateh kamu ni bukan kuat sangat hatim oii... kurus kering tinggal tulang aje....hehe anak buah manja


Keduanya, job yang membizikan diri di pagi raya dan raya-raya berikutnya adalah menjadi seorang photog... dapat pulak seorang abg yang poyo... habis semua gambar dia nak soh amik... gambar besilat pun sapu jugak! Ape pun walaupun banyak sangat gambar yang amik hari tu, gambar ni juga yang i paling bekenan... 2 orang ni memang photogenik, cantik, simple, bergaya dalam gambar... walaupun kenakalan kat luar nye... masyaAllah! hehe... biasa la budak2 membesar memang macam tu, time to explore the world...



nampak style je posing!







*more photos will update soon! yeah...

No comments:

Post a Comment