Friday, February 5, 2010

ciptaan Tuhan itu indah

hi all...

entry kali ni aku nak bekongsi pasal keindahan ciptaan Tuhan. Salah satu keindahan dalam hidup aku ni is "my cayang"... hehehe, si kecik ni slalu aje sambut aku balik keje n suka tesengih walaupun masih tak de gigi! (tp suka gigit!)

si kecik aku ni ada habit yang sgt consistent (sgt bedisiplin)...tiap kali dia masuk dalam walker, perkara pertama yang dia akan buat is... bejalan masuk bilik aku n tgk aquarium mini yang ada dalam bilik aku (yang juga di penuhi dengan ciptaan Tuhan yang cantik), sambil cakap "fish...fish...fish" (eee tomei nye diaaaaa)...

Perkara paling baru yang dia suka buat is "bergambar"... hehe...and aku nak share beberapa gambar si kecik ni ngan korang
... ENJOY WITH LITTLE ADIB!



huhu... tak bape mesra



muka agak teruja ngan fesyen rambut buah!


erk...sape yang masak nanti?...sup adib satu!


ngeeeee heheh....


p/s: credit to my alang (abah adib aka my bro) sbb share gambar ni. TQ!


4 comments:

  1. Very cute :) just like his auntie...bab share tu leyh caye ker? lol

    ReplyDelete
  2. haha cumel...nak peha adibbbbbb

    ReplyDelete
  3. ekeke tesengih aje tgk adib ni, woo ina nak peha adib buat sup ek?

    ReplyDelete