Wednesday, October 8, 2014

blog dah bersawang, jom jamu mata

there are lots of things to do...huhu, tak tau mana nak start dulu ni, mari lah kita bersantai-santai dulu sambil merelaxkan minda menjamu mata... kekdahnya lately iols bz dengan segala macam whatsapp group, mencari keje baru, jadi ummi n papa at the same time, worried hal duniawi bla bla bla...

maka seperti biasa blog akan dianak tirikan sebab bila nak upload pape kat mobile amat tak membantu, tak paham... rasa mcm internet zaman batu... ha batu sebukit depan rumah tu ada sebab ke menjadi punca line mcm hampeh.... akan dikaji selepas ni...

baru ni kawan iols dok uk, baru balik malaysia, ada share website yang dorang selalu gunakan kat uk utk menyewa/membeli rumah... iols try la tgk... ya hampunnn... hari2 nak buka...

deco rumahnya cantik nye lah.... meleleh ayaq mata tgk!

jom jamu mata...











agaknya kalau kat malaysia buat rumah takde grill mcm tu selamat tak? minat pulak tengok tingkat and pintu cermin leh buka seluas dinding

No comments:

Post a Comment