Wednesday, May 23, 2012

Aku kah yang terlewat?

Ni kesah nye... weekend bila ntah aku berkesempatan tgk movie ngan bubu, time tu dia tak keje. Pegi la ke wangsa walk ... nak beratur punya la ramai orang, skali nampak ada kaunter khas untuk ctbank kosong, tak de orang beratur. tak le pulak pegi situ walaupun dah banyak kali nampak, ingatkan kaunter tu untuk org yang dah booking ticket. Skali bubu g tengok rupanya dia tulis untuk pemegang card credit citibank... hehehe... maka malas nak beratur, kami terus la g ctu...

OK, TIKET UNTUK SATURDAY HANYA RM7!!!... aku baca lagi promosi nye...

nah!

memang dah lama ek ada mcm ni? ke aku je baru tau???
almaklumlah... dah lama tak tgk wayang

No comments:

Post a Comment