Wednesday, February 22, 2012

manicure & "anniversary"

Semalam adalah hari untuk i... hehe, i feel blessed! ada kehidupan yang lebih tenang dan suami yang penyayang... <3

1st, i hadiahkan diri i sendiri sesi manicure. Sebenarnya nak buat sebelum kawen tapi tersangat bz tak berkesempatan, so smalam free and terjumpa pulak spa kat sebelah opis aje sebenarnya. Asalnya ada kakak dekat opis tu, dia nak buat foot massage, i ternampak ada manicure juga, buat la hehe... TANAMERA WELLNESS SPA, sib baik i tau lambat, kalau tak memang habis duit i kat spa ni je la...

Spa nye mcm spa lain juga, cantik and relaxing

reception area

 dalam bilik mengadap ke bangsar

  teh herba untuk merelaxkan badan

hasil nya, shining bling

Paling best balik rumah hubby cakap tak yah masak... "b, u relax k malam ni, kita makan luar aje... celebrate 1 month anniversary kita" .... so cute bubu!

he captured this photo and said "baru sebulan kawen pipi dah tembam"

tsk...tsk...tsk...

No comments:

Post a Comment