Sunday, May 8, 2011

Satu Kes Sudah Selesai

Bukan la kes maha berat pun sampai sy tak boleh nak mengupdate blog, tapi kes ni maha penat sampai sakit badan, pagi petang siang malam tak habis mengemas lagi. Ni la kesah nya nak bepindah randah opis ni dari Motorola ke NSN. Hmmm nak kata happy pun tak juga sebab sini sangat flexi, nak kata tak happy pun tak juga sebab opis baru lagi dekat dari opis lama ni. But yang pasti gaji saya naik 20% ok! Alhamdulillah, rezeki dari Allah. Moga diberkati... Amin.


Ni la kesah nya sebelum bepindah. Nak packing2 barang nih sangat seksa... nak kena study dulu mana yang nak simpan, mana yang nak buang, mana yang nak masuk ermenant storage... bla bla bla. Opis dah macam dilanda ribut pun rupa nya... besepah sana sini...

ni cube sebelah, memang tokey baju... ber beg2 baju sampai tak tau mana nak letak (klo korang perasan cermin kat tepi cube tu dah gelap kan, time ni kul 9 malam! still aku kat opis lagi ngan kak zila n kak jah!)


ni cube saya, hampir siap mengemas, sebelum ni penuh dengan kotak2 segala macam

tinggal yang ni aje nak dibawa ke NSN


and tetiba cube saya ni dah jadi tempat pengumpulan makanan. Menggantikan tempat si romie, dah ramai pulak melepak kat cube i huhu... owh bak kata si Syamil, cik lini ni penyeri opis... lol, ye ye je Syamil oiiii... time kasey la. Nanti cik lini dah tak de kat ctu, jangan le merindu2 *wink


Hope all Motorolans will have a good starts at NSN and good luck!

XOXO!

1 comment:

  1. wah.. tang bab 20% tu y happy tu.. nt leh banje Nadh makan ye.. :P

    ReplyDelete