Tuesday, May 10, 2011

Dear Layla, thank you so much!

Hi Layla, i know u always read my blog (nuffnang) lol.... so kat sini sy nak ambil kesempatan untuk ucapkan TERIMA KASIH sebab awak dah memberikan sesuatu yang bermakna dalam hidup sy dan membantu menjelaskan keadaan sebenar yang sy tak tau pun sebelum ni. Start from our chat (using isken's ym ID), u gave me ur blog add. Nothing much to say but thank u so much. Semua story and photos kat dalam tu menceritakan semuanya about my -ex dan really helpfull to forget him totally. Wish you all the happiness and joy. Please dont be worry because im getting married soon with my beloved bubu. He is everything to me. XOXO!

4 comments:

  1. dia pun mula masuk dalam blog saya.. thanks Leyla !!

    ReplyDelete
  2. @nadh, tq =)
    @ cikki: erk no komen, u just like an artist ok =)

    ReplyDelete
  3. hey, sape tu layla? nape aku tak tau cerita ini? walaupun aku tak tau satu pun tp "time kasih la layla sebab bagi kawan aku sorg ni happy"

    ReplyDelete