Sunday, May 8, 2011

Lagi kesah si Adib

Ni lagi kesah si kecik, anak buah saya yang sangat suka mengexplore benda baru. Selain gilakan game dalam iphone (main game tu sampai iphone habis batery), dia juga gilakan kuda, thomas, and bla bla bla... ni la aktiviti si adib dengan mama, abah and adiknya si Qisya.

Adib dan kuda


Adib dan kuda lagi (time ni baru bangun tido, terus naik kuda)...


Adib dan kuda lagi...bangun tdo aje ajak g kuda...lol


barang mainan pun semua angkut masuk dalam kereta, tinggal tak masukkan kolam je dalam kereta tu. Baju or sluar Adib mesti ada tema Thomas. Itu adalah satu kemestian...


p/s: teringat i zaman kecik2, nak sangat jadi cinderella, tapi tak boleh sebab hitam n comot huhu... dah besar2 ni baru la org panggil snow white... siap ex-bos pun panggil snow white kat opis... belasah je la ek =P

No comments:

Post a Comment