Wednesday, May 3, 2017

Aromatic Diffuser

Last weekend I dating with my husband, go lunch together and window shopping... well that is the plan at the first place but somehow I kurang berjaya melaksanakan mission window shopping ni... hahaha

Memula i masuk kedai blouse, ok fine tergoda juga but i said i will buy them next month, so masuk bakul wish list. 2nd masuk pulak brand outlet, jumpa shirt as always memang ada pekej buy 1 free 1 as usual. I cant remember when was the last time I basuk kedai ni, sampai i tak realize dorang dah jual shirt cotton, corak lawa, kali tebal, sedap gila... price at RM79 and buy 1 free 1, means u spend about RM39.50 per shirt... murah gila! Pun i berjaya masukkan dalam bakul wish list.

Then we proceed to the next store, masuk parkson kot2 ada yang murah. Since my hubby dah nak masuk keje soon, we plan to buy some office attire la... jumpa pants and the price reasonable, dah almost sama ngan sogo but size habis... so sad, slim down dear hubby.... 😁😁😁

Sambung la jalan2 kitorang laki bini ni, konon nak membakar kalori la, masuk kat home appliance... owh wow, im in another planet now... ahahaha, i can spent hours in this section, walk through row by row, rack by rack... im soooo in love. Suddenly i bumped to this sweet heart. Sakarang masih dalam harga promotion until 14 May... Normal price is RM60+, I got this at RM39.90 including GST

Tadaaaa...

Packaging comel, bilik pun wangi. Sales person tu cakap lasting for 3 month... lets see how it  goes. Stick tu ada 8 provided, but i only used 4. Tu pun bilik dah wangi. Kalau guna kat ruang lebih besar better guna lagi banyak stick. I beli bau yang fruity sikit for mee bau ni fresh, mampu mengurangkan rasa loya2 kalau sakit kepala. So far dah 2 hari pakai, i puas hati... highly recommended!

No comments:

Post a Comment