Thursday, May 4, 2017

Self Treatment

This is also a long overdue story  yang i nak post untuk bacaan I bila hari tua... i know makin lama makin jadi pelupa, it is good bila ada something yang kita boleh baca dan hanya kita yang tau perasaan nya. Rasa ralat pulak sebab tinggal blog ni lama sangat... banyak betul cerita yang tak sempat nak diblogkan dan akhirnya lupa... where and when...๐Ÿ˜”

So this is my self treatment, boleh kata birthday gift for myself. i took a day leave and tengok wayang!!!! Yeeeeeeaaaayyyy... omg rasa macam tak sabar sangat nak tunggu hari cuti tu mengalahkan rasa nak pegi jalan2... Being a mother memang susah nak dapat me time... so i have to take a break to give myself a treatment. Out of my routine.

 Time tengok cerita ni hari jumaat.. baru hari ke 2 tayangan, mujur la hakak tgk 1st show... so tak ramai lagi manusia, tengok dalam keadaan aman tenteram... cerita best, menarik... ala cerita mat saleh buat la kreta turun macam hujan pun still rasa menarik walaupun agak tak logic... lols

time tengok cerita ni pulak, walaupun 2 minggu lambat nak tengok pun still ramai manusia, panggung kecik je, penuh sampai depan... biasa la ramai2 ni, ada yang bising, ada yang bau keti... arghhhh! Cerita ni pulak nothing special, sama je mcm versi cartoon, dari segi costume, dialog, lagu, almost the same... dah boleh hafal dah, nothing surprised me.

time nak masuk tgk cerita ni, penuh sesak org kat luar, kat kaunter nak beli popcorn pun penuh sesak, semua nak tengok Fast8... lols, mujurlah hakak dah tengok aman damai tadi ๐Ÿ˜„

Another self treatment of course a haircut sempena birthday. Yang tu tak leh nak letak gambar... aurat!

ok daaaaa, nanti sambung cerita lagi

No comments:

Post a Comment