Friday, July 10, 2015

Mode raya: masih 50-50

barang raya tak banyak nak prepare tahun ni, baju raya anak dah siap, memborong sekali ngan baju basahan dia, kesian pulak baju comot2 dah... husband pun dah settle baju melayu dia, jeans pun dah beli... tggal iols ja tak membeli lagi... tak tau nak beli apa, baju jenis apa, kain mcm mana... sebab dah 2 kali terkena ngan tailor... rasa serik pulak...
 
masih lagi tgk2 kat instagram... kalau ada yang bekenan boleh la beli... tak leh beli mahal2... kat instagram cukup la, murah2 juga, kang beli baju mahal kena bejimat... tak de bajet lak nak balik kampong. Dah la terkeluar saranan jangan balik kapung time raya.... hai tak tau nak cakap apa... kadang-kadang rasa mcm dorg ni troll ka apa? heh...
 
nasib baik belum lagi ada yang cadangkan berbasikal utk balik kampong... free minyak, free toll... kot-kot ada yang nak cadangkan mcm tu.... KOT-KOT LA....
 
sampul duit raya pun dah dapat...
 
 
jap nak kena selak-selak kat mana2 kot2 terjumpa duit keras nak isi dalam sampul...
 
k bye... nak sambung mengukis!
 
cookies raya tak siap lagi oiii...


4 comments:

  1. mesti skrg mood raya dah 70% kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha almost there bebeh... hari ni last keje weeehoooo

      Delete
  2. cantik sampul raya tu..
    slmt hari raya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss Yui... isi dalam sampul nak kena bagi cantik juga tu tsk..tsk..tsk.. Selamat Hari Raya Miss Yui!

      Delete