Wednesday, July 15, 2015

Dapur Tiny House

Hi...
 
Hari ni iols nak share gambar tiny house lagi... macam biasa la iols memang suka parking gambar kat sini sebab suka tengok deko-deko rumah yang iols baca kat mana2... kali ni iols baca kat pinterest pasal tiny house, and sangat jatuh hati dengan dapur dorang yang kecik, kemas dan complete dengan burner, oven, microwave, peti ais and wassing/dryer machine.
 
 
kali ni iols berminat nak share gambar dapur untuk tiny house design modern...
 
 
jom jamu mata:
 

dapur putih yang kemas 

 
ha... gambar kat atas ni jenis tiny house modern yang mana bentuk bumbung tu dah flat... kalau yang tradisional tu bentuk bumbung lebih kepada bentuk V terbalik tu and dibuat dari kayu. Kemasan tiny house modern ni lebih kemas, sleek and nampak luas. Yang pasti bila naik ke tempat tidur tu tak de lah mebongkok.
 
 
yang ni gambar penuh, im in love with this house... syok juga kalau ada rumah singgah macam ni, sesekali nak travel or bercuti...
 
ha yang ni la tradisional tiny house, nampak kan bentuk nya? wa;aupun dapur ni kecik, tp kemas, bersih and complete... love it... tp kalau iols mbe akan bagi kemasan putih kot... gigih spero sangat mata ngan putih
 
last but not least...  dapur kering ni nampak menarik sangat... mbe perlukan ruang lebih besar untuk memasak, mbe kat sebelah kanan tu
 
that's all tatapan mata untuk warm up pagi ni... nanti kita jamu mata benda lain pulak ek...
 
daa...


3 comments:

  1. cantik...camni jimat ruang dlm rumah kan kan

    ReplyDelete
  2. kadang2 ruang yang kecik ni bagus sebab senang nak mengemas..nak panggil anak2 pun depan mata je kan..

    ReplyDelete