Sunday, April 15, 2012

Cookies misteri

Hello weekend...

This week i enjoy my weekend alone. Tengok tv then tv tengok i...hehe. Sib baik ada cik cikki, boleh juga buat teman berchit chat, yang lain tak de, semua enjoy weekend ngan family masing2... my hubby, as usual... dia keje all day and night. Balik keje dia akan singgah sana sini dulu sebelum balik rumah. Ssetelah sekian lama melalui situasi ni, maka otak creative i mula la fikir kan something... i cipta cookies baru! iye... cipta ok... cipta, 100% resepi is from me. Actually dah buat minggu lepas cookies ni, this week baru nak tulis sebab dah bagu org2 terdekat rasa and feedback memang sangat menarik... love it and sangat tak sangka. So far tak de nama lagi untuk cookies ni, and insyaallah akan masuk dalam list cookies raya dalam senarai Chockies-Cookies yang di uruskan oleh me and cikki.

Ni la gambar biskut misteri tu....
Dalam nya rangup dengan cornflakes and almond dan luar nye disalut dark chocolate dan breadcrumb... rasanya sooo yummy.... Anyhow... walaupun happy tapi otak masih kurang creative nak bagi nama kat cookies ni, letak nama canggih sangat nanti takut i sendiri tak igt cookies yang mana satu... hehe

No comments:

Post a Comment