Thursday, November 20, 2014

The smart furniture

Tadi ada la terbaca pasal furniture kat fb... memang skrg ni pada pendapat aku furniture multipurpose lagi berguna terutamanya rumah modern yang sempit dan limited.

Lepas view gambar-gambar yang ada memang tertarik nak ada satu kat rumah terutama sofa bed. Tp tak tau mana nak beli, tempah mungkin?

yang ni sesuai kalau letak kat bilik sempit, lepas guna buka balik jadikan sofa 
 ni untuk anak bujang =), design katil pun simple n tak serabut
 ni untuk family kecik or sesuai letak kat dry kitchen untuk brakfast, style sangat
yang ni nak kata untuk bilik sempit tu tak de la... more like studio type, rumah orang bujang sesuai sangat macam ni, atau rumah singgah kat mana2 bandar, kot korang beli studio kat bandar2 and nak sewakan untuk org yang travelling... this is a good idea

ok, teringat pulak something bila tercerita pasal perabot ni kan. Rasa nak ja pegi christmas home sale kat pwtc nanti... tengah drive hari tu ternampak iklan ni, terus suruh adik snapkan... jommmmm!


haaaa... nampak tak?

ni pulak gambar tersnap kat ssf... tersnap ok kekdahnya, dasar nak beli tak mampu, amik gambar pun jadi la... ssf jangan marah no, anggap la ni salah satu free promotion kedai kamu =)
 gittewww...


 iols verangan uols... nak beli ni sebijik letak kat bilik, baca novel sebelum tdo... or relax2 chill kat balcony sambil dengar air terjun dr water features mini tu... husband.... ooo husband... u ada baca tak blog i ni?
 jangan tanya kenapa.... aku mmg spero kalau tengok perabot putih or jenis warna2 terang cenggini
 kerusi ittewww... kerusi ittewww

k bai....

No comments:

Post a Comment