Monday, November 10, 2014

Surprise!

Hi... teruja ni... teruja thehehehe... apa yang best sgt tu??? My hubby dah balik!!! Yeay... paling best husband balik beli hadiah... hadiah sempena apa?... birthday, anniversary... huhu xtau la, i take it as a thank you gift... boleh gtu??

Well well... husband beli hadiah tercanggih n terkini...SAMSUNG NOTE 4 uols... sila nangis sekarang... memang terharu sgt xtau nak cakap dah... teruja.

Memang hajat hati nak beli camera baru sbb nset nye camera mmg teruk sbb asyik kena baling ngan anak ja kan, yang kedua sbb d90 tu lens nya dah patah belum beganti lagi. Ada juga riki2 camera but langsung xbgtau sesape... alih2 husband balik belikan nset baru ni... apa kaitan ngab camera? Of course la camera nset ni awesome! Sgt awesome... sejak ada nset ni instagram mmg hari2 ada post... bhahahaha... over tau...

Ni tgh update blog dari note 4 la... poyo tak??? Hahahaa sbb boleh post satu gambar ja, sila la tgk betapa cantik nya camera nset ni..  next entry iols uoload gambar lagi

No comments:

Post a Comment