Wednesday, March 5, 2014

CHOCKIES-COOKIES: HAMPER

hi korang! haaa dah mula dah skip update ni... huhu bz lah... teruk kena hentam kat opis time2 closing ni... biasa la perang2 berbalas email, kena tembak ngan bos, kena macam2 lagi lah... tu perkara biasa bila hujung bulan. Tanak kongsi benda yang tak best, tak larat nak menaip.Kalau share benda best laju lah sikit nak menaip...ye dok?

Ni update terbaru chockies-cookies. Atas cadangan bernas orang yang prihatin nak tengok kami maju, ada yang bagi idea untuk kami mulakan hamper secara besar-besaran, harap berjaya la tahun ni untuk kami. Maka i pon buat la bape jenis hamper untuk nak masukkan dalam list nnti. baru je buat ada customer dah interested... nak kata havoc sangat hamper tu tak de lah, biasa2 je, modal pon tak de la havoc sangat. So lepas share2 gambar ada la kawan sorang ni kebetulan ada majlis untuk bos dia, terus dia booking... happy!

 ni asal nya, masa buat tester aje. shrink wrap pon tak de sebab kedai habis stok... tak siap pon ada gak orang order... Alhamdulillah, rezeki kan
 ni bila dah siap packing, ha... masih lagi tak de shrink wrap tu, sakit hati betul aku, kena la pakai net
 dah siap hamper sambung buat cookies untuk order lain
ni baru hantar kat member tadi, best kan dapat feedback macam ni? semangat uols! thank you kawan2, support i, tanpa korang sape la saye... L.O.V.E!

No comments:

Post a Comment