Thursday, June 13, 2013

jegging.... im soooo into jegging!

ni pon patutnya post 2 bulan lepas, tp tak tertaip pon mak... huhu simpan aje gambar ni buat pekasam.
al kesahnya, mak sekarang kurus teramat, jeans dah x muat, londeh! so kena la pakai baju lain terutamanya sluar la... pastu nak kena beli banyak, maka nya.... mak buka je instagram, ternampak pulak jegging ni... hah terus mak order 4 helai terus buat percubaan... hehehe. satu hari je order terus sampai, bergaya lah mak depan cermin... takut gak nak pakai kot nampak sgt kurus melidi, but ok ahhhh! tak de nampak pelik pun... ha skrg mak dah ada 9 color jegging, mmg sedap pakai n selesa. love it!

#kasut tinggi tu semua kuarkan balik, lepas besalin leh la pakai!

No comments:

Post a Comment