Monday, August 27, 2012

selamat kembali

hola! lama rasanya tak menulis ni... memang lama pun. ok sebab lama tak sangat tak menulis, maka kita terus langsung ke berita terkini:
  1. Alhamdulillah, i dah berbadan 2 - "weeee...." and dah lepas pun stage morning sicknes (punca mood i hilang nak berblog)
  2. kerja masih bersambung mcm biasa
  3. instagram hanya di update dengan gambar makanan sahaja- selera betambah2
  4. jeans dah tak muat pakai, bahagian perut aje, peha ok lagi!
  5. sejak lepas kawen berat badan betambah lebih kurang 7 kg, so berat skrg ni 46 kg... doc tak marah sbb berat dah normal... hehehe
  6. sejak berkahwin keadaan kewangan tidak sesempit dulu, tak de penambahan pun cuma terasa lapang aje - aku rasa dulu duit asyik habis sebab kuar bedating aje, dating ni banyak kos tau korang!
  7. tahun ni beraya solo, husband keje. berkhidmat untuk negara katanya...
  8. lepas raya ni baru berjaya masuk dapur and memasak... sebelum ni... ermmm biasa la, mengandung kan...
  9. album kawen dah siap sepenuhnya... nanti le i upload kan gambar nye
  10. tahun ni raya tak bape meriah sebab tak semangat nak beraya, nak beli baju tak de mood, badan keletihan 2 kali ganda, nak makan tak de selera (morning sickness memang menggugat dan mencabar mental dan fizikal u olls, nnti i ceritakan)
  11. balik kampung kali ni di sajikan dengan cerita2 jemah yang menusuk kalbu, rasa malu nak mengaku jemah itu adalah sedaraku
itu saje lah kot update ringkas hari ni... buat warm up kekdahnya =).... jumpa lagi nanti! bye!!!

2 comments:

  1. hihihi.. congrats for the baby's news.. xsabar nk tunggu pic kawen.. hihi..

    ReplyDelete
  2. thanks munie, pic kawen tu memang leh juling mata tengok, banyak sangat hehe...

    ReplyDelete