Wednesday, October 6, 2010

my artwork 3


dah lama nye tak update blog, busy ke malas?! hehehe.... klo busy tu alasan profesional, klo malas itu tandanya aku seorang yang jujur. lepas beberapa ketika membizikan diri dengan urusan keje yang tak penah tetap tu, aku kembali juga melepaskan geram dengan beads yang dah lama aku tak kerjakan ni. dan hasilnya aku sgt sukaaaaa............



sangat suka sampai sanggup menggunakan tangan sendiri sebagai model


agak seronok amik gambar walaupun pakai camera cap ayam


owh....sgt no komen!

p/s: sangat bersyukur diciptakan sebagai seorang perempuan walaupun tak bape pandai bab masak!








No comments:

Post a Comment