Friday, September 23, 2016

Holaaaaaa!

This time paling lama tak bersiaran sbb masalah technical yang melanda. Sebab clashing login kat mobile n pc. kesudahan nya tak boleh langsung login... So sebab dah lama tak update, marilah menjamu mata dengan juadah yang menjadi penman hati dan pengubat duka lara ini... chocolate cake yang tak puas makan, makin hari makin sedap...



ni kat dalam dia


yang ni pulak gift dapat kat office. I never in love with banana cake before, but this one sgt2 lain...sgt sedap, kemas n cantik....


begitu lah ceritera cake yang berjaya menceriakan hariku. hahaha. kalau ikutkan dah banyak dah makan cake since last date this blog updated. But tak larat la nak upload semua gambar. Tak terkira dah rasanya.

So next entry menanti semestinya resepi2 yang vasssss dari iols... Daaaaaa!!!

No comments:

Post a Comment