Thursday, December 1, 2011

DOOR GIFT?

Smalam balik keje menjalankan misi menyiapkan doorgift untuk engagement customer. Dia nak cookies choc chip and nak mix kan dengan m&m... hmmm tak pernah buat lagi, tapi try je la kan. Time nak buat tu risau juga kot2 lebur m&m tu nanti. I cakap kat customer tu, let me try 1st, kalau menjadi and dia rasa dulu, kalau bekenan baru proceed.

Kebetulan malam tadi pun i siapkan order untuk jenis double choc. Ada lebih sikit adunan, boleh la i mix kan dengan original resepi. Dan hasilnya... ada 4 jenis cookies m&m...=)

1st... Double Choc m&m

2nd... Original m&m


3rd... Mix m&m

4th... m&m with choc chip

lets see them all together... sooo cute!

lepas siap aje cookies ni i bawak la nak bagi seisi rumah rasa... i dah tak leh rasa sebab dah tepu ngan cookies, so kena la mintak pandangan orang lain... paling tak sangka, si adib tu sampai tanak kasi orang makan... dia control sorang aje... hahaha... budak2 sangat suka kan

p/s: kalau budak2 suka tu maknanya sedap la kan? *wink



No comments:

Post a Comment